UAKinogo.com

Одного разу в... Голлівуді (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Одного разу в... Голлівуді (2019)

Одного разу в... Голлівуді (2019)

Дивитися онлайн Одного разу в... Голлівуді фільм

Дивитися онлайн «Одного разу в... Голлівуді» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (732 064 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Одного разу в... Голлівуді (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Одного разу в… Голлівуді - це комедійна драма режисера Квентіна Тарантіно, яка відтворює атмосферу Голлівуду кінця 60-х років. Фільм розповідає про долю двох друзів - актора Ріка Далтона і його каскадера Кліффа Бута, які намагаються знайти своє місце в змінюючомуся світі кіно.

Рік Далтон - колишня зірка вестерну, який переживає кризу творчості і кар’єри. Він отримує пропозицію знятися в італійському спагетті-вестерну, але сумнівається у своїх здібностях. Кліфф Бут - вірний друг і помічник Ріка, який має свою таємницю з минулого. Вони живуть поруч з резиденцією Романа Поланського і його дружини Шерон Тейт, яка є однією з найпопулярніших актрис того часу.

Фільм переплітає реальну історію Голлівуду з вигаданими персонажами і подіями. В фільмі знялися багато відомих акторів, таких як Леонардо Ді Капріо, Бред Пітт, Марго Роббі, Аль Пачино, Курт Рассел і інші. Фільм отримав багато позитивних відгуків від критиків і глядачів.