UAKinogo.com

Шлюбна історія (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шлюбна історія (2019)

Шлюбна історія (2019)

Дивитися онлайн Шлюбна історія фільм

Дивитися онлайн «Шлюбна історія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (309 861 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шлюбна історія (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шлюбна історія (2019) - режисер Ноа Баумбах представляє глибоко емоційний та відвертий фільм про розлучення та його вплив на сім'ю. "Шлюбна історія" зосереджується на житті подружжя Чарлі (Адам Драйвер) та Ніколь (Скарлетт Йоганссон), які вирішують розвестися. Він - успішний режисер театру, вона - актриса, що прагне до кар'єри в Голлівуді. Разом вони мають маленького сина Генрі, якого обидва кохають та хочуть залишити при собі.

Зіткнення інтересів й особистих амбіцій робить процес розлучення болісним і складним. Вони намагаються домовитися про спільне виховання дитини та підтримку один одного, але ситуація ускладнюється через втручання адвокатів. Разом із героями фільму глядачі проходять через суперечки, судові засідання та моменти надії, які дозволяють зрозуміти важливість любові, родини та взаємопідтримки.

"Шлюбна історія" - це проникливий і чуттєвий розповідь про любов, стосунки та розлучення. Фільм має відмінні акторські роботи від Адама Драйвера та Скарлетт Йоганссон, які передають глибину переживань своїх персонажів. Ця історія змушує задуматися про значення сім'ї, відповідальності та можливості пробачення.