UAKinogo.com

1941 (1979) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 1941 (1979)

1941 (1979)

Дивитися онлайн 1941 фільм

Дивитися онлайн «1941» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (34 162 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «1941 (1979)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

1941 - це комедійний фільм Стівена Спілберга, який показує паніку і хаос в Каліфорнії після атаки Японії на Перл-Харбор. Фільм має великий акторський склад, до якого входять Ден Ейкройд, Нед Бітті, Джон Белуші, Джон Кенді, Крістофер Лі та інші. Фільм також має багато спецефектів і пишних сценографій.

Сюжет фільму складається з ряду паралельних історій, які перетинаються одна з одною. Одна з них розповідає про японську підводну лодку, яка намагається знищити Голлівуд, але стикається з рядом перешкод і непорозумінь. Інша історія розповідає про американського пілота-винищувача “Дикого Білла” Келсо, який летить на своєму літаку по Каліфорнії, шукаючи японців і влаштовуючи руйнування. Третя історія розповідає про групу американських солдат, які намагаються захистити узбережжя від можливого вторгнення японців. Четверта історія розповідає про молодих людей, які хочуть весело провести час на танцях і карнавалах, але потрапляють у ряд пригод і небезпек.

Фільм закінчується тим, що всі герої фільму збираються на пляжі Санта-Моника, де виникає велика битва між американцями і японцями. При цьому беруть участь лодка, лопата, ферисове колесо і навіть динозавр. Фільм має багато гумористичних сцен і пародує воєнні фільми того часу.