UAKinogo.com

Втеча з Алькатрасу (1979) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Втеча з Алькатрасу (1979)

Втеча з Алькатрасу (1979)

Дивитися онлайн Втеча з Алькатрасу фільм

Дивитися онлайн «Втеча з Алькатрасу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (137 132 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Втеча з Алькатрасу (1979)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Френк Морріс - злочинець, який має високий рівень інтелекту і досвід втеч з в’язниць. Він потрапляє до Алькатрасу - найбезпечнішої тюрми в Америці, розташованої на острові в Сан-Франциській затоці. Він знає, що немає шансів на звільнення або помилування. Він вирішує здійснити неможливе - втекти з Алькатрасу.

Він об’єднується з трьома іншими в’язнями - братами Кларенсом і Джоном Енглундами і Чарльзом Батлером. Вони починають готувати свій план втечі. Вони використовують різні предмети, які можна знайти у в’язниці, щоб створити імпровізовані інструменти і маски. Вони прокопують тунель за своїми камерами і чекають на сприятливий момент.

Escape from Alcatraz / Втеча з Алькатрасу - це трилер режисера Дона Сіґела, який став одним з найкращих і найреалістичніших творів про втечу з в’язниць. Фільм заснований на реальній історії, яка сталася у 1962 році, і має чудову гру Клінта Іствуда у головній ролі. Фільм не тільки захоплює своїм напруженим сюжетом і детальною реконструкцією подій, але й показує силу людської волі і бажання свободи.