UAKinogo.com

Громадянин Кейн (1941) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Громадянин Кейн (1941)

Громадянин Кейн (1941)

Дивитися онлайн Громадянин Кейн фільм

Дивитися онлайн «Громадянин Кейн» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (442 457 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Громадянин Кейн (1941)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Громадянин Кейн (1941) - це драматичний фільм режисера та актора Орсона Веллса, який розповідає про життя та смерть впливового медіамагната Чарльза Фостера Кейна. Фільм розповідає про те, як він піднімався з бідності до багатства та слави, але втрачав свою любов, друзів та ідеали.

Фільм починається з того, що Кейн помирає у своєму розкішному маєтку Ханадор, вимовляючи останнє слово - “Роузбад”. Це слово стає загадкою для журналістів, які намагаються дізнатися, що воно означає. Вони звертаються до людей, які знали Кейна, і дізнаються про його дитинство, кар’єру, шлюби та амбіції.

Фільм є одним з найвизначніших фільмів усіх часів, який вражає своїм сценарієм, режисурою та кінематографією. Фільм був номінований на дев’ять Оскарів, але отримав лише один - за кращий оригінальний сценарій. Фільм також мав багато проблем з цензурою та критикою через свою схожість з реальною особистістю Вільяма Рендольфа Герста - могутнього видавця газет. Фільм є шедевром кіномистецтва, який не залишить байдужим жодного глядача.