UAKinogo.com

Дотик зла / Печать зла (1958) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дотик зла / Печать зла (1958)

Дотик зла / Печать зла (1958)

Дивитися онлайн Дотик зла / Печать зла фільм

Дивитися онлайн «Дотик зла / Печать зла» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (105 231 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дотик зла / Печать зла (1958)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Дотик зла" (1958), майстерно знятий режисером Орсоном Веллсом, представляє з себе чорно-білий кримінальний трилер, в якому висвітлюється корупція, расизм і моральна двозначність на мексиканському прикордонні. Ганс Варгас (Чарльтон Хестон), високоморальний мексиканський наркокоп, опиняється у центрі бурхливих подій.

У пошуках справедливості, Варгас стикається з підозрілим американським поліцейським Хенком Куейном (Орсон Веллс), який, здавалося б, має свої причини затримати розслідування. Ця зустріч приводить до серії зухвалих подій, які обертаються навколо корупції, насильства та злочинів.

"Дотик зла" вважається одним з найкращих фільмів Веллса, визначаючи новий рівень у жанрі нео-ноар. Він підкреслює моральну двозначність, що часто супроводжує виконання закону, а його візуальний стиль та напружений сюжет вражають глядача з першої до останньої сцени.