UAKinogo.com

Спляча красуня (1958) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Спляча красуня (1958)

Спляча красуня (1958)

Дивитися онлайн Спляча красуня мультфільм

Дивитися онлайн «Спляча красуня» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (150 178 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Спляча красуня (1958)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Анімаційний шедевр "Спляча красуня" з 1958 року - це витвір студії Walt Disney, який бере знамениту казку про принцесу, яка впала в сон на століття, та перетворює її в захоплюючу історію любові, магії та пригод. Принцеса Аврора, проклята злою відьмою Малефісентою, стає центральною фігурою в цьому чарівному світі.

Розказуючи історію, фільм вводить унікальних персонажів, як-от три добрі феї Флора, Фауна та Меррівезер, що стали культовими в історії Disney. Їхня любов та відданість принцесі стають живими в пригодницькому квесті, де вони борються за її долю.

Захоплююча історія, барвиста анімація та чарівна музика, які пронизують "Сплячу красуню", роблять цей фільм незабутнім досвідом для всіх вікових категорій. Всі важливі моменти, від магічного прокляття до фінального поцілунку, підсилюються майстерністю режисерів, що створили дійсно магічний фільм.