UAKinogo.com

Запаморочення (1958) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Запаморочення (1958)

Запаморочення (1958)

Дивитися онлайн Запаморочення фільм

Дивитися онлайн «Запаморочення» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (402 713 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Запаморочення (1958)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Запаморочення - це містичний трилер 1958 року режисера Альфреда Гічкока, який заснований на романі “Із світу мертвих” П’єра Буало і Тома Нарсежака. Фільм розповідає про колишнього поліцейського детектива Скотті Фергюсона, який страждає від патологічного страху висоти. Він отримує завдання від свого друга Гевіна Елстера простежити за його дружиною Меделін, яка нібито одержима духом своєї прабабусі. Скотті закохується в Меделін і потрапляє в складний і небезпечний лабіринт ілюзій і обману.

Фільм має багато характерних для Гічкока елементів: заплутаний сюжет, непередбачувані повороти, психологічну напругу, використання кольору та музики для створення атмосфери. У головних ролях знялися Джеймс Стюарт і Кім Новак, які створили одну з найзапам’ятовуваніших пар у кіно. Фільм отримав дві номінації на премію “Оскар” за кращий звук та кращий декор.

“Запаморочення” - це один з найкращих фільмів Альфреда Гічкока, який отримав визнання критиками і глядачами. Фільм є класикою американського кіно і займає 1-е місце у списку 250 найкращих фільмів за версією Sight & Sound.