UAKinogo.com

Втеча до перемоги (1981) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Втеча до перемоги (1981)

Втеча до перемоги (1981)

Дивитися онлайн Втеча до перемоги фільм

Дивитися онлайн «Втеча до перемоги» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (31 647 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Втеча до перемоги (1981)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Victory / Втеча до перемоги - це захоплююча драма про групу військовополонених, які змагаються з німецькою збірною з футболу під час Другої світової війни. Фільм заснований на реальній історії “матчу смерті” між радянськими футболістами і нацистами в окупованому Києві в 1942 році.

Головним героєм фільму є капітан Джон Колбі, колишній професійний футболіст, який опиняється в таборі для в’язнів у Франції. Він отримує пропозицію від німецького майора фон Штайнера організувати команду з полонених і зіграти товариський матч з німецькими солдатами. Колбі погоджується, сподіваючись покращити умови життя своїх товаришів. Але план майора переростає в амбітний проект - показати своїм начальникам і світу, що немці можуть перемогти будь-якого супротивника на футбольному полі.

Колбі збирає команду з різних національностей і талантів, серед яких є американський офіцер Хетч, який не вміє грати у футбол, але має план втечі, і легендарний бразильський гравець Пеле. Вони потрапляють на огромний стадіон у Парижі, де їх очікують тисячі глядачів і сотні озброєних солдат. Вони повинні не тільки боротися за перемогу, але й за свою свободу і гідність.