UAKinogo.com

Пригоди Ікабода і містера Скрека (1949) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пригоди Ікабода і містера Скрека (1949)

Пригоди Ікабода і містера Скрека (1949)

Дивитися онлайн Пригоди Ікабода і містера Скрека мультфільм

Дивитися онлайн «Пригоди Ікабода і містера Скрека» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (16 176 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Пригоди Ікабода і містера Скрека (1949)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пригоди Ікабода і містера Скрека (1949) - це анімаційний фільм від студії Волта Діснея, який складається з двох новел: “Вінд і верба” та “Легенда про сонне долину”. Фільм розповідає про пригоди двох різних героїв, які опиняються у незвичайних та захоплюючих ситуаціях.

У першій новелі ми знайомимося з містером Скреком - багатим та ексцентричним жабом, який любить швидкість та ризик. Він купує собі новенький автомобіль та вирушає на прогулянку зі своїм другом - кротом Моллі. Але їх поїздка перетворюється на катастрофу, коли вони потрапляють у пастку злого лиса Макбеджера, який хоче захопити маєток містера Скрека.

У другій новелі ми слідуємо за Ікабодом Крейном - вчителем, який приїжджає до сонної долини. Він закохується у прекрасну Катрину ван Тассел, але мусить конкурувати за її серце з місцевим хлопцем - Бромом Боунсом. Одного вечора Ікабод повертається додому після вечоринки у будинку Катрини, але по дорозі зустрічає жахливого всадника без голови, який переслідує його.