UAKinogo.com

101 Далматинець (1961) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 101 Далматинець (1961)

101 Далматинець (1961)

Дивитися онлайн 101 Далматинець мультфільм

Дивитися онлайн «101 Далматинець» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (169 329 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «101 Далматинець (1961)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

101 Далматинець - це анімаційний комедійний фільм від студії Волта Діснея, заснований на романі Доді Сміт “Сто один далматинець”. Фільм розповідає про пригоди двох далматинців Понго і Пердити, які повинні врятувати своїх цуценят від злої Круелли де Віль, яка хоче зшити з них шубу.

Понго - собака-друг музиканта Роджера Редкліффа, який живе в Лондоні. Понго хоче знайти собі і своєму господареві пару, і вдається йому познайомитися з Анітою і її далматинкою Пердитою. Роджер і Аніта одружуються, а Понго і Пердита стають батьками 15 цуценят. Однак їх щастя порушує Круелла де Віль - колишня однокласниця Аніти, яка має манію до хутра. Круелла хоче купити всіх цуценят, але Роджер відмовляється їй продати.

Круелла не збирається здаватися і наймає двох гангстерів - Гораса і Джаспера - щоб викрасти цуценят. Вони везуть їх до старого поместья Круелли, де вже чекають ще 84 далматинця, яких Круелла збиралася перетворити на шубу. Понго і Пердита звертаються за допомогою до інших собак Лондона, які організовують акцію порятунку. Завдяки спритності і хоробрості собак, а також кота Сержанта Тіббса, всі цуценята вдається визволити. Роджер і Аніта радо приймають у свою родину 101 далматинця.