UAKinogo.com

Пітер Пен (1952) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пітер Пен (1952)

Пітер Пен (1952)

Дивитися онлайн Пітер Пен мультфільм

Дивитися онлайн «Пітер Пен» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (141 301 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Пітер Пен (1952)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У нічному Лондоні живе сім’я Дарлінгів: батьки, троє дітей та пес Нана. Одного разу до їхнього вікна прилітає Пітер Пен - хлопчик, який ніколи не старіє та вміє літати. Він забирає дітей Дарлінгів у Небесну країну - чарівне місце, де живуть феї, індіанці, пірати та загублені хлопчики.

У Небесній країні Пітер Пен та його друзі зазнають багатьох пригод та небезпек. Вони зустрічаються з Капітаном Гаком - злим піратом, який мріє помститися Петрові за те, що той відкусив йому руку та кинув її крокодилові. Вони також дружаться з принцесою Тайгер Ліллі - дочкою вождя індіанців, яка потребує їхньої допомоги. Вони навчаються летати з допомогою феї Динь-Динь - вірної подруги Петра, яка ревнує його до Венді - старшої дитини Дарлінгів.

Фільм Peter Pan / Петер Пен (1952) - це захоплююча мультфільмова екранізація однойменної казки Джеймса Беррі. Це історія про дитинство, мрії, дружбу та любов. Це фільм, який розповідає про те, що неможливе можливе, якщо лише повірити.