UAKinogo.com

Джордж із джунглів (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Джордж із джунглів (1997)

Джордж із джунглів (1997)

Дивитися онлайн Джордж із джунглів фільм

Дивитися онлайн «Джордж із джунглів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (79 031 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Джордж із джунглів (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Джордж із джунглів" переносить глядача у тропічні ліси, де головний герой, Джордж, виховується симпатичною групою мавп після того, як потрапив у джунглі ще маленькою дитиною. Завдяки своєму вихованню серед тварин, він розвиває надзвичайну спритність та силу. Його простодушність та безстрашність роблять його обожнюваним серед мешканців джунглів.

Сюжет набирає обертів, коли у джунглі з'являється група міських мандрівників, серед яких є хоробра Урсула. Джордж врятував Урсулу від нещасного випадку, і серце простака з тропічних лісів починає битися швидше. Він, не знаючи міських звичаїв, відправляється за нею до міста, де йому доведеться протистояти багатьом викликам.

"Джордж із джунглів" - це весела комедія про дружбу, сміливість та кохання, яка вразить глядачів своїм гумором, захоплюючими пригодами та теплою атмосферою. Фільм демонструє, що щирість та добросердечність можуть здолати будь-які перешкоди, навіть якщо ви - король джунглів, який вперше потрапив у велике місто.