UAKinogo.com

Книга джунглів (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Книга джунглів (2016)

Книга джунглів (2016)

Дивитися онлайн Книга джунглів фільм

Дивитися онлайн «Книга джунглів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (278 386 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Книга джунглів (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Книга джунглів» (2016) - це захоплююча пригодницька драма, заснована на однойменних творах Редьярда Кіплінга та класичному анімаційному фільмі Волта Діснея 1967 року. Режисером та продюсером фільму є Джон Фавро, сценаристом - Джастін Маркс, а в ролі Моуґлі - молодий актор Ніл Сеті.

Моуґлі - хлопчик-людина, якого виховала сім’я вовків у джунглях. Але його життя перевертається з ніг на голову, коли з’являється страшний тигр Шер Хан (озвучив Ідріс Ельба), який має шрами від людей і обіцяє знищити те, що вважає за загрозу. За порадою пантери Багіри (озвучив Бен Кінґслі), Моуґлі вирушає у подорож до найближчого поселення людей, де він буде у безпеці від тигра. По дорозі він зустрічає різних мешканців джунглів, яким не всім можна довіряти: хитру змію Каа (озвучила Скарлетт Йоганссон), яка гіпнотизує Моуґлі своїм голосом і поглядом; харизматичного короля Луї (озвучив Крістофер Уокен), який намагається виманити у Моуґлі секрет таємничого і смертоносного червоного квіту: вогню; і ледачого ведмедя Балу (озвучив Білл Мюррей), який стає його другом і наставником у «ведмежих потребах» життя.

Фільм «Книга джунглів» майстерно поєднує живу дію з фотореалістичними комп’ютерними тваринами та середовищем, використовуючи найсучаснішу технологію та методи розповідання, щоб занурити глядачів у чарівний і пишний світ. Це дике пригодницьке кіно з’явилось у кінотеатрах у 3D 15 квітня 2016 року.