UAKinogo.com

Таймлес 3. Смарагдова книга (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Таймлес 3. Смарагдова книга (2016)

Таймлес 3. Смарагдова книга (2016)

Дивитися онлайн Таймлес 3. Смарагдова книга фільм

Дивитися онлайн «Таймлес 3. Смарагдова книга» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (2 591 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Таймлес 3. Смарагдова книга (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Таймлес 3. Смарагдова книга (Emerald Green) - це німецький фільм фентезі 2016 року, режисерами і співавторами сценарію яких є Фелікс Фуксштайнер і Катаріна Шьоде. Фільм є третьою і останньою частиною екранізації трилогії Керстін Гір про путешественницю в часі Гвендолін Шепард.

У фільмі Марія Еріх грає Гвендолін - дівчину, яка володіє здатністю переміщатися в минуле та майбутнє за допомогою хронографа - прикраси у вигляді кулону. Гвендолін є одним з дванадцяти путешественників в часі, які належать до Кругу Крови - таємного ордена, що охороняє Таємницю Дванадцяти - джерело вічного життя. Гвендолін закохується в Гідеона - іншого путешественника в часі, але їх стосунки ускладнюються зрадою та інтригами.

Фільм є захоплюючим та романтичним пригодницьким фентезі, який демонструє силу любові та дружби у небезпечних обставинах. Фільм також має елементи комедії, драми та історичної реконструкції. У фільмі також знялися Костя Улльман, Йозефина Пройсс, Йаннис Нивёнер та Лион Вазчик.