UAKinogo.com

Таймлес. Рубінова книга (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Таймлес. Рубінова книга (2013)

Таймлес. Рубінова книга (2013)

Дивитися онлайн Таймлес. Рубінова книга фільм

Дивитися онлайн «Таймлес. Рубінова книга» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (7 818 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Таймлес. Рубінова книга (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Таймлес. Рубінова книга" (2013) - це захоплююча екранізація однойменного роману Керстін Гір, що занурює глядача в світ чарівництва, таємниць та подорожей часом. Головна героїня, шестнадцятирічна Гвендолін Шеперд, несподівано для себе виявляє, що володіє унікальною здатністю переміщуватися у часі.

Несподіване відкриття приводить Гвен до зустрічі з загадковим та привабливим Гідоном де Вільєром, членом таємної ложі "Орден часу". Разом вони занурюються в світ історичних пригод, намагаючись розгадати таємниці своїх родин. Із кожною подорожжю в минуле відкривається все більше і більше таємниць, що впливають на їхнє сприйняття світу.

Фільм "Таймлес. Рубінова книга" - це красива історія про любов, пригоди та самоусвідомлення. Він піднімає питання про роль судьби, відповідальності та вибору в житті людини. Це кіно, що залишає в серці відчуття чарівності, загадковості та невичерпної спраги до життя.