UAKinogo.com

Лицарі справедливості (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лицарі справедливості (2020)

Лицарі справедливості (2020)

Дивитися онлайн Лицарі справедливості фільм

Дивитися онлайн «Лицарі справедливості» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (51 326 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Лицарі справедливості (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Лицарі справедливості - це фільм, який поєднує в собі бойовик, драму і комедію. Головний герой - Маркус (Мадс Міккельсен) - професійний військовий, який повертається додому до своєї дочки Матильди (Андреа Гадеберг), коли його дружина гине в потяговій аварії. Спочатку це здається нещасним випадком, але потім до Маркуса звертаються троє незнайомців - Отто (Ніколай Лі Каас), Емменталер (Ніколас Бро) і Леннарт (Ларс Брюгманн) - які стверджують, що це було плановане вбивство, пов’язане з бандою байкерів.

Маркус вирішує помститися за смерть своєї дружини і разом з ними починає полювання на злочинців. Але це не так просто, як здається, адже кожен з них має свої проблеми і травми. Отто - математик-геній, який пережив втрату родини і спробу самогубства. Емменталер - комп’ютерний експерт, який страждає від соціальної фобії і залежності від їжі. Леннарт - психолог, який втратив ліцензію і має проблеми з алкоголем. А Матильда - підліток, який намагається справитися з горем і пошуком себе.

Фільм Лицарі справедливості написав і поставив Андерс Томас Йенсен - датський режисер і сценарист, який отримав Оскар за короткометражний фільм Валга (1998) і працював над такими фільмами, як Зелений м’ясник (2003), Адамовi яблука (2005) і Чоловiки та курчата (2015). Він створив оригінальний і глибокий сюжет, який порушує теми справедливості, випадковості, долі, прощення і любові. Фільм також має чудовий акторський склад, який грає свої ролі з гумором і емоціями. Лицарі справедливості - це фільм, який розсмішить, засмутить і захопить глядача.