UAKinogo.com

Артур і Мерлін: Лицарі Камелота (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Артур і Мерлін: Лицарі Камелота (2020)

Артур і Мерлін: Лицарі Камелота (2020)

Дивитися онлайн Артур і Мерлін: Лицарі Камелота фільм

Дивитися онлайн «Артур і Мерлін: Лицарі Камелота» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.3 (6 064 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Артур і Мерлін: Лицарі Камелота (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Артур і Мерлін: Лицарі Камелота" - це захоплюючий історичний екшн, що розповідає про подвиги легендарного короля Артура та його мудрого наставника чарівника Мерліна. Він заснований на багатовікових легендах про короля Артура, лицарів Круглого столу та золотий вік Камелота. У головних ролях виступають Річард Шорт, який зіграв короля Артура, та Річард Брейк, який втілює Мерліна на екрані.

Зміст фільму розгортається навколо битви за збереження королівства Камелот і його мешканців. Король Артур повертається з Риму після довгих років відсутності, щоб відновити свою владу над королівством. Він зіштовхується з безжальним ворогом Мордредом, який бажає захопити трон та знищити все, що створив Артур. Артур об'єднується зі своїм вірним наставником Мерліном та лицарями Круглого столу, щоб протистояти загрозі та врятувати свій народ.

Фільм "Артур і Мерлін: Лицарі Камелота" (Arthur & Merlin: Knights of Camelot) пропонує свіжий погляд на класичну історію, додаючи сучасні елементи екшну та пригодницьких сюжетів. Він захоплює своїм вражаючим візуальним оформленням.