UAKinogo.com

Афера століття (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Афера століття (2020)

Афера століття (2020)

Дивитися онлайн Афера століття фільм

Дивитися онлайн «Афера століття» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (8 899 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Афера століття (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Афера століття” - це захоплююча історія, яка розповідає про одне з найвидатніших та найрозумніших ограблень банку в історії Аргентини. У 2006 році група злодіїв увірвалася до відділення банку Ріо де Акассусо та взяла в заручники всіх працівників та клієнтів. Поки поліція оточувала будівлю, злодії використовували хитрий план та ретельну підготовку, щоб винести з сейфу гроші та цінності на загальну суму понад 15 мільйонів доларів.

У фільмі “Афера століття” ми стаємо свідками того, як п’ятьох чоловіків об’єднала спільна мета - здобути легкі гроші. Вони обрали свої псевдоніми за назвами мультяшних персонажів: Венера, Доктор, Лютеро, Марко Поло та Урсула. Вони досконало продумали кожен крок свого ограблення, використовуючи нестандартні методи та інструменти. Вони також не забули про гумор та іронію, щоб розважити себе та своїх заручників.

“Афера століття” - це фільм, який не залишить байдужим навіть найвимогливіших глядачів. Фільм наповнений динамічною дією, захоплюючими поворотами сюжету та чудовим акторським складом. Фільм також порушує теми правосуддя, справедливості та людської природи, ставлячи перед глядачем запитання: хто є справжньою жертвою у цьому світі? Фільм знятий за мотивами реального пограбування банку Ріо де Акассусо в Буенос-Айресе 13 сiчня 2006 року.