UAKinogo.com

Афера по-голлівудськи (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Афера по-голлівудськи (2020)

Афера по-голлівудськи (2020)

Дивитися онлайн Афера по-голлівудськи фільм

Дивитися онлайн «Афера по-голлівудськи» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (54 248 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Афера по-голлівудськи (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Афера по-голлівудськи» - це комедія про двох продюсерів низькобюджетних фільмів, які потрапляють у борги перед мафією. Макс Барбер (Роберт Де Ніро) та Уолтер Кризон (Зак Брафф) знаходять спосіб вирішити свої проблеми: вони знімають вестерн зі старим актором Дюком Монтаною (Томмі Лі Джонс) та планують його загибель на зйомках, щоб отримати страховку.

Але їхній план не працює так, як вони очікували. Дюк Монтана виявляється не таким легким на підйом та не хоче помирати. Він навпаки проявляє ентузіазм та майстерність у своїй ролі. Він також дружиться з мафіозним босом Реджі Фонтейном (Морган Фриман), який фінансує фільм. В результаті фільм стає популярним та приносить прибуток.

Фільм «Афера по-голлівудськи» - це пародія на голлівудську індустрію та її закулісся. Фільм показує, як продюсери готові на все заради грошей та слави. Фільм також демонструє, що іноді найкращий фільм - це той, який зроблений з любов’ю до кіно.