UAKinogo.com

Ще по одній (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ще по одній (2020)

Ще по одній (2020)

Дивитися онлайн Ще по одній фільм

Дивитися онлайн «Ще по одній» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (159 109 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ще по одній (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ще по одній - це комедійна драма про чотирьох вчителів середньої школи, які вирішують провести експеримент, заснований на теорії норвезького психолога, що стверджує, що людина народжується з недостатнім рівнем алкоголю у крові і що оптимальний рівень становить 0.05%. Вони починають пити трохи кожного дня, щоб підтримувати цей рівень і перевірити, чи покращиться від цього їхня продуктивність, настрій і соціальне життя.

Спочатку експеримент приносить позитивні результати: вчителі стають більш впевненими, креативними і популярними серед учнів і колег. Але з часом вони починають збільшувати дозу алкоголю і перетворюються на алкоголіків. Їхня робота, сім’я і здоров’я постраждають від їхньої залежності. Вони усвідомлюють, що експеримент вийшов з-під контролю і що їм потрібно зупинитися.

Ще по одній - це фільм про пошук радості і сенсу життя у сучасному світі, де все здається нудним і безперспективним. Це також фільм про дружбу, любов і самоприйняття. Це фільм, який змушує задуматися про свої вибори і наслідки, які вони мають для себе і оточуючих.