UAKinogo.com

Мінамата (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мінамата (2020)

Мінамата (2020)

Дивитися онлайн Мінамата фільм

Дивитися онлайн «Мінамата» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (20 370 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мінамата (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мінамата (2020) - це драматичний фільм про реальну історію фотожурналіста Юджина Сміта, який викривав екологічну трагедію в японському містечку Мінамата. Фільм розповідає про те, як Сміт приїжджає до Мінамати в 1971 році, щоб зробити репортаж про наслідки отруєння ртуттю, яке спричинила хімічна компанія Чіссо.

Фільм показує, як Сміт знайомиться з мешканцями Мінамати, які страждають від хвороби Мінамата - невиліковного захворювання нервової системи, яке викликає деформацію та параліч. Сміт співпрацює з місцевим активістом Рюїчі Вада та його дочкою Айко, яка також хвора на хворобу Мінамата. Вони намагаються привернути увагу світу до злочину Чіссо та вимагати справедливості для жертв.

Мінамата (2020) - це фільм про силу слова та зображення. Це фільм про боротьбу за правду та гідність. Це фільм про те, як один чоловік зробив різницю у життях тисяч людей.