UAKinogo.com

Творець (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Творець (2020)

Творець (2020)

Дивитися онлайн Творець фільм

Дивитися онлайн «Творець» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (23 647 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Творець (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Творець (2020) - це науково-фантастичний трилер про вченого, який намагається відродити свою померлу дружину за допомогою штучного інтелекту. Він створює три прототипи роботів, кожен з яких має частину особистості його дружини. Але його експеримент натрапляє на перешкоди, коли він дізнається про таємницю, яка може зруйнувати все.

Головний герой фільму - Джордж, геніальний інженер, який працює над проектом Archive в одинокому будинку в горах. Він втратив свою дружину Джульєтту в автокатастрофі, але зберіг її свідомість у хмарному сховищі. Він мріє про те, щоб створити робота, який буде повноцінною копією його дружини.

Джордж розробляє три версії робота: J1, J2 та J3. Перша версія має розум дитини, друга - підлітка, а третя - дорослої жінки. Джордж навчає їх розмовляти, ходити та взаємодіяти з ним. Але він також приховує від них істину про їх походження та мету. Але коли його проект потрапляє під загрозу викриття від корпорації, яка фінансує його роботу, Джордж мусить зробити важкий вибір між своїм коханням та своїм творінням.