UAKinogo.com

Нічний будинок (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нічний будинок (2020)

Нічний будинок (2020)

Дивитися онлайн Нічний будинок фільм

Дивитися онлайн «Нічний будинок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (54 248 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нічний будинок (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Нічний будинок» - це психологічний триллер про жінку, яка намагається розкрити таємницю смерті свого чоловіка. Бет (Ребекка Холл) - вчителька літератури, яка залишилася самотньою після того, як її чоловік Оуен (Еван Йоникит) застрелився у їхньому будинку на березі озера. Бет не може зрозуміти причини такого вчинку, адже вони були щасливою парою без проблем.

Бет починає досліджувати речі Оуена та знаходить у його комп’ютері фотографії інших жінок, схожих на неї. Вона також дізнається, що Оуен побудував їхній будинок самостійно за дивними планами, які мають симетричний обернений варіант. Бет починає підозрювати, що Оуен мав подвійне життя та займався чимось надприродним.

Фільм «Нічний будинок» - це захоплюючий та моторошний фільм про те, як минуле може переслідувати нас у сучасності. Фільм показує, що людина може мати темну сторону, якої навіть не підозрює. Фільм також ставить питання про реальність та ілюзію, життя та смерть, любов та обман.