UAKinogo.com

Будинок 32 (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Будинок 32 (2020)

Будинок 32 (2020)

Дивитися онлайн Будинок 32 фільм

Дивитися онлайн «Будинок 32» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (5 003 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Будинок 32 (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Будинок 32” розповідає про жахливу історію сім’ї Олмедо, яка переїжджає з села до Мадрида у пошуках кращого життя. Вони знаходять велику та дешеву квартиру у старому будинку на вулиці Маласанья 32. Спочатку вони радіють своєму новому житлу, але потім починають помічати дивні та страшні речі, що відбуваються у будинку.

Усе змінюється, коли молодша дочка Анхела стає жертвою паранормальних явищ, які тероризують її та її родину. Виявляється, що будинок має темну та криваву історію, яка пов’язана з колишніми мешканцями. Олмедо намагаються врятувати свою дочку та втекти з будинку, але це не так просто.

“Будинок 32” - це фільм про те, як минуле може повернутися та помститися за свої страждання. Це фільм про те, як сила сім’ї може допомогти подолати найстрашніші випробування. Це фільм про те, що не всі мрії про краще життя збуваються.