UAKinogo.com

Нічний портьє (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нічний портьє (2020)

Нічний портьє (2020)

Дивитися онлайн Нічний портьє фільм

Дивитися онлайн «Нічний портьє» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (16 523 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нічний портьє (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кримінальний трилер "Нічний портьє" режисера Майкла Крістофера розповідає про життя і таємниці молодого чоловіка по імені Барт, який працює на нічну зміну в готелі. Він страждає від синдрому Аспергера, через що він має складнощі з соціальною адаптацією і спілкуванням. Однак, це не заважає йому виявляти надзвичайну спостережливість та увагу до деталей.

Життя Барта раптово змінюється, коли він стає свідком злочину, що стався в одному з номерів готелю. Його несподіване захоплення спостереженням за людьми, що проживають у готелі, стає причиною його випадкового втручання в справу. Барт намагається розібратися в обставинах злочину, але сам він стає підозрілим у випадку. Він вступає в контакт з красунею-гостькою готелю, але чи варто йому довіряти їй?

Фільм "Нічний портьє" захоплює глядачів своїм напруженим сюжетом і глибокими персонажами, які розкриваються в процесі розслідування. Тандем Тай Шерідана та Ана де Армас, які зіграли головні ролі, створює електризуючу хімію на екрані. Фільм є непередбачуваним і водночас змушує задуматися про границі особистої приватності та можливості виправдання власних дій.