UAKinogo.com

Нічний патруль (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нічний патруль (2020)

Нічний патруль (2020)

Дивитися онлайн Нічний патруль фільм

Дивитися онлайн «Нічний патруль» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (1 658 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нічний патруль (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Нічний патруль» (2020) розповідає про трьох паризьких поліцейських, яким доручено доставити нелегального мігранта до пункту депортації. Проте дорогою до аеропорту одна з них, Віржинія, дізнається, що чоловік, якого вони супроводжують, переслідується за політичними мотивами у своїй рідній країні, Таджикистані, і йому загрожує смерть. Вона вирішує допомогти йому втекти, але її колеги, Арістид і Ерік, не поділяють її погляду.

Фільм знятий за романом Г’юго Бориса «Поліцейські», який вийшов у 2016 році. Режисеркою стрічки стала Анн Фонтейн, відома за фільмами «Коко до Шанель», «Двоє», «Інносенти». У головних ролях знялися Вірджині Ефіра, Омар Сі, Ґреґорі Ґадебуа та Пейман Мааді. Фонтейн заявила, що хотіла показати складну роботу поліцейських, яким часто доводиться балансувати між законом та співчуттям.

Фільм отримав суперечливий відгук критиків і глядачів. Деяким сподобалася актуальна тема фільму, гра акторів і напружена атмосфера. Іншим здавалася непереконливою мотивація героїв, схематичним сюжет і поверхневе висвітлення проблеми міграції. Фонтейн зазначила, що не хотіла робити фільм-памфлет або фільм-тезу, а лише запропонувати глядачам задуматися над складною ситуацією, у якому опиняються поліцейські.