UAKinogo.com

Відчайдушні втікачі (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відчайдушні втікачі (2020)

Відчайдушні втікачі (2020)

Дивитися онлайн Відчайдушні втікачі фільм

Дивитися онлайн «Відчайдушні втікачі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (5 636 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відчайдушні втікачі (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Історія про несподівану подружню трійку, яка вирішила змінити своє життя та знайти втрачене щастя. Сюзін, зворушлива та харизматична перукарка, яка нещодавно дізналася про свою неоперабельну хворобу. Він - Жан-Батіст, бідолашний держслужбовець, що хоче покінчити життя самогубством, але зустріч з Сюзін різко міняє його плани.

Об'єднуються з ексцентричним архіваріусом містера Бліном, що став жертвою заговору в роботі. Втікаючи від проблем і переслідувачів, вони відправляються на захоплюючу подорож, сповнену несподіваними зустрічами і відкриттями. Ця подія переверне їхнє життя з ніг на голову, допоможе зрозуміти справжні цінності й відчути радість життя.

Відчайдушні втікачі - це трагікомедія про кохання, дружбу та надію, що змусить вас сміятися та плакати одночасно. Фільм відрізняється своєю витонченою іронією, чарівним гумором та гострою критикою сучасного суспільства. Він дарує глядачам незабутній досвід та нагадує про те, що для того, щоб знайти своє місце під сонцем.