UAKinogo.com

Темний спадок (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Темний спадок (2020)

Темний спадок (2020)

Дивитися онлайн Темний спадок фільм

Дивитися онлайн «Темний спадок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (15 968 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Темний спадок (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Темний спадок" (2020) - це напружена драма-трилер, яка розповідає про Арчера Монро, відомого та впливового політика, який несподівано й загадково помер. Його донька Лорен, молода та амбітна адвокатка, зіштовхується з дивним засвідченням про волю, залишеним їй батьком. У ньому згадується секрет, що може знищити репутацію її сім'ї та її власне життя.

Після розкриття шокуючої таємниці, зберіганої у підземеллях сімейного маєтку, Лорен починає розслідування, сповнене небезпеки та інтриг. Вона відкриває страшну правду про свого батька та його минуле, розкриває змову та зраду серед найближчих людей. Боротьба за виживання та правду приводить Лорен до рішення, яке змінить її життя назавжди.

Фільм "Темний спадок" (2020) - це інтенсивний трилер з багатошаровим сюжетом, що захоплює глядача від перших хвилин. Режисер Вон Стайнман успішно створив атмосферу напруженості та неспокою, що тримає вас у напруженні до останньої сцени. Лілі Коллінс та Саймон Пегг відмінно відтворюють головних героїв, демонструючи глибокі емоції та переживання своїх персонажів. Фільм рекомендується для перегляду всім любителям заплутаних історій.