UAKinogo.com

Чаклунство: Спадок (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чаклунство: Спадок (2020)

Чаклунство: Спадок (2020)

Дивитися онлайн Чаклунство: Спадок фільм

Дивитися онлайн «Чаклунство: Спадок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (14 284 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чаклунство: Спадок (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чаклунство: Спадок - це фентезійний фільм жахів 2020 року, який є самостійним продовженням фільму Чаклунство 1996 року. Фільм розповідає про чотирьох дівчат-підлітків, які формують ковен відьом і виявляють свої магічні здібності. Режисеркою та сценаристкою фільму є Зої Лістер-Джонс, а у головних ролях знялися Кейлі Спені, Зої Луна, Гідеон Адлон та Лові Саймон.

Головна героїня фільму - Лілі (Кейлі Спені), яка переїжджає зі своєю матір’ю Хелен (Мішель Монаґан) до нового батька Адама (Девід Духовні) та його трьох синів. На новому місці вона потрапляє в неприємну ситуацію в школі через свої перші місячні, але їй допомагають три дружні дівчата - Лурдес (Зої Луна), Френкі (Гідеон Адлон) та Табби (Лові Саймон). Вони запрошують Лілі до свого ковену і показують їй свої чари. Разом вони вчаться користуватися своїми силами, такими як телекінез, телепатія, зміна форми, зупинка часу та левітація.

Фільм Чаклунство: Спадок - це сучасна інтерпретація класичного фильма про вiдьом. Фiльм показує, як сильною може бути дружба мiж дiвчатами, а також як важливо боротися за свої права та ідентичнiсть. Фiльм також порушує теми батькiвства, патрiархату, сексизму та зла. Фiльм має зв’язок з першим фiльмом через одного з персонажiв, який з’являється в кiнцi.