UAKinogo.com

Чаклунство (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чаклунство (1996)

Чаклунство (1996)

Дивитися онлайн Чаклунство фільм

Дивитися онлайн «Чаклунство» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (96 826 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чаклунство (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Чаклунство" (The Craft) - це захоплюючий фільм жанру фентезі та трилер, знятий режисером Ендрю Флемінгом у 1996 році. Він розповідає про чотирьох дівчат-підлітків, які виявляють у собі надприродні сили та знаходять спільну мову завдяки своєму захопленню чарівництвом. Об'єднавшись, вони стають могутнім ковеном, який використовує свої сили для власних потреб та втілення мести на своїх ворогах. Проте, вони незабаром розуміють, що чарівність має свою ціну, і їхнє життя перетворюється на справжній кошмар.

Фільм відрізняється своїм атмосферним настроєм та неймовірною грою акторів. Він привертає увагу глядача своєю унікальною історією, що зачіпає теми дружби, підліткових стосунків, містицизму та відповідальності за свої вчинки. Ендрю Флемінг зумів передати інтригуючу атмосферу, повну містики та непередбачуваності, яка не залишає глядача байдужим.

Акторський склад фільму "Чаклунство" (The Craft) включає у себе молодих талантів того часу, таких як Робін Танні, Феруза Балк, Нев Кемпбелл та Рейчел Тру. Вони чудово впоралися зі своїми ролями.