UAKinogo.com

Спадок брехні (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Спадок брехні (2020)

Спадок брехні (2020)

Дивитися онлайн Спадок брехні фільм

Дивитися онлайн «Спадок брехні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (3 735 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Спадок брехні (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Спадок брехні - це екшн-трилер про Мартіна Бауера - колишнього агента МІ6, який живе у Києві та працює як найманий вбивця. Він намагається забути своє минуле та виховувати свою дочку Лізу. Але його спокійне життя порушується, коли до нього звертається Саша Стейн - журналістка, яка розслідує таємниче вбивство українського журналіста.

Саша Стейн переконана, що Мартін Бауер має інформацію про операцію МІ6, яка стосувалася російської агентки Оленки. Вона просить його допомогти їй розкрити правду та знайти докази. Мартін Бауер не хоче повертатися до свого минулого, але він не може відмовити Саші Стейн, адже вона має на нього компромат.

Спадок брехні - це фільм про небезпеку, зраду та реванш. Мартін Бауер та Саша Стейн опиняються у центрі міжнародного змови, яка загрожує їхньому життю та безпеці. Вони повинні не тільки боротися з ворогами, але й довіряти одне одному. Вони також повинні розкрити секрет Оленки, який може змінити хід історії.