UAKinogo.com

Любов не лукавить: Польща (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Любов не лукавить: Польща (2023)

Любов не лукавить: Польща (2023)

Дивитися онлайн Любов не лукавить: Польща серіал

Дивитися онлайн «Любов не лукавить: Польща» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: ( голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Любов не лукавить: Польща (2023)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Любов не лукавить: Польща - це реаліті-шоу, яке перевіряє довіру шести пар на детекторі брехні, скануючи їхні очі. Серіал є частиною франшизи Love Never Lies, яка вже вийшла в Італії та Сардинії. Серіал створений Netflix та польською продакшн-компанією Rochstar. Серіал веде акторка та інфлюенсерка Майя Бохосевич.

Серіал показує, як пари прибувають на розкішну віллу, де вони мають провести два тижні разом. Вони вважають, що це буде романтичний відпочинок, але насправді вони потрапляють у пастку. Кожного дня вони мають відповідати на запитання про своїх партнерів, свої почуття та своє минуле. Якщо вони брешуть, то вони втрачають гроші з головного призу. Якщо вони говорять правду, то вони збільшують свої шанси на перемогу.

Серіал також показує, як пари реагують на результати детектора брехні та як це впливає на їхні стосунки. Деякі пари стикаються з обманом, зрадою та розчаруванням. Деякі пари знаходять нову силу та близькість. Деякі пари змушені переглянути свої цінності та пріоритети. Серіал Любов не лукавить: Польща - це захоплююче та емоційне шоу, яке показує, що любов - це не те, що ми думаємо.