UAKinogo.com

Відьмак (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відьмак (2019)

Відьмак (2019)

Дивитися онлайн Відьмак серіал

Дивитися онлайн «Відьмак» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (490 935 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Відьмак (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Відьмак (2019). Це серіал за мотивами серії книг Анджея Сапковського і популярної відеогри про Геральта з Рівії, відьмака - мутованого мисливця за чудовиськами. Геральт подорожує по Континенту, виконуючи небезпечні завдання за гроші. Він також зустрічається з іншими персонажами, які впливають на його долю: Йеннифер - чарівницею з темним минулим, Цири - принцесою з особливими здібностями і Лютиком - баладистом і приятелем Геральта.

Серіал розповідає про пригоди Геральта і його друзів в світі, де магія, монстри і політичні інтриги переплітаються. Він також показує різні аспекти життя відьмака: його кодекс, його взаємини з деймонами - тваринами, які є його супутниками, його пошук свого місця в світі, який не любить його роду. Він також демонструє розмаїття культур і рас на Континенті, а також історичні події, які формують його сучасність.

Серіал “Відьмак” - це захоплююча фантастична сага про героїзм, любов і жертву. Це серіал про те, як зробити правильний вибір в складних обставинах. Це серіал про те, як боротися за свою судьбу і свою родину.