UAKinogo.com

Темні матерії / Темні початки / Піраньї тьми (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Темні матерії / Темні початки / Піраньї тьми (2019)

Темні матерії / Темні початки / Піраньї тьми (2019)

Дивитися онлайн Темні матерії / Темні початки / Піраньї тьми серіал

Дивитися онлайн «Темні матерії / Темні початки / Піраньї тьми» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (65 003 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Темні матерії / Темні початки / Піраньї тьми (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Темні матерії (2019). Це серіал за мотивами трилогії Філіпа Пулмана про Ліру Белаква, дівчинку, яка живе в паралельному світі, де люди пов’язані з деймонами - тваринами, які є втіленням їхньої душі. Ліра виявляє, що існують інші світи, які можна відкрити за допомогою таємничого приладу - алеометра. Вона також дізнається про Темні матерії - субстанцію, яка зв’язує всі світи і має надзвичайну силу.

Серіал розповідає про пригоди Ліри і її друзів, які подорожують по різних світах, щоб розкрити таємницю Темних матерій і зупинити зловісний план Магістеріума - релігійної організації, яка хоче контролювати людей і їхньої деймони. По дорозі вони зустрічають багато незвичайних істот, таких як броньовані ведмеді, вовки-шамани, водянки і ворони-шпигуни.

Серіал “Темні матерії” - це захоплююча фантастична епопея про дорослішання, свободу вибору і любов. Це серіал про те, як знайти своє місце в складному і розмаїтому світі. Це серіал про те, як боротися за свої права і свою долю.