UAKinogo.com

Відьмак: Кровне походження (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відьмак: Кровне походження (2022)

Відьмак: Кровне походження (2022)

Дивитися онлайн Відьмак: Кровне походження серіал

Дивитися онлайн «Відьмак: Кровне походження» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (37 522 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Відьмак: Кровне походження (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Відьмак: Кровне походження - це фентезійний серіал про давню історію світу відьмаків і ельфів. Серіал є приквелом до популярного серіалу “Відьмак” за мотивами книг Анджея Сапковського.

Серіал розповідає про події, які відбулися за 1200 років до народження Геральта з Ривії - першого відьмака. У цей час світ ельфів зазнаває нападу з боку алчної імперії людей, яка хоче панувати над усіма расами. Семеро вигнанців з різних народностей і класів об’єднуються, щоб протистояти загарбникам і розкрити таємницю походження відьмака.

Серіал має один сезон з чотирьох епізодів, які будуть доступні на платформі Netflix з 25 грудня 2022 року. Серіал створений Декланом де Баррою, який брав участь у написанні сценарію до “Відьмака”. У головних ролях знялися Лоренс О’Фуаран, Софія Браун, Мишель Йео та інші. Серіал обіцяє бути захоплюючим і епічним пригодницьким твором про боротьбу за свободу і справедливість.