UAKinogo.com

Скайлайн 3 (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Скайлайн 3 (2020)

Скайлайн 3 (2020)

Дивитися онлайн Скайлайн 3 фільм

Дивитися онлайн «Скайлайн 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (8 429 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Скайлайн 3 (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Скайлайн 3" - це захоплюючий науково-фантастичний екшн, який є продовженням серії фільмів "Скайлайн". Події розпочинаються після того, як людство зуміло відбити інопланетну загрозу, захищаючи Землю від ворожої інвазії. Головна героїня, капітан Роуз Корлі, є гібридом людини та прибульця, і саме вона відіграє вирішальну роль у війні між видами. Тепер їй належить виконати найважливіше завдання - врятувати Землю та її населення від нової загрози, яка ставить під сумнів майбутнє всього людства.

У цьому епічному продовженні Роуз Корлі зі своєю командою відправляється у небезпечну місію на інопланетний корабель з метою відкрити таємницю ворожої технології та зупинити іноземну загрозу, перш ніж буде запізно. Вони зіткнуться з небезпечними супротивниками, зрадою та сумнівами в їхніх власних рядах, поки намагатимуться зрозуміти, на якій стороні їхні вірні союзники. Часу стає все менше, і Роуз разом зі своєю командою повинні показати відвагу та винахідливість, щоб врятувати світ від загибелі.

"Скайлайн 3" - це фільм, що занурює глядачів у захоплюючий світ космічних пригод та інопланетних конфліктів.