UAKinogo.com

Скайлайн (2010) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Скайлайн (2010)

Скайлайн (2010)

Дивитися онлайн Скайлайн фільм

Дивитися онлайн «Скайлайн» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (89 613 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Скайлайн (2010)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Скайлайн" (2010) переносить глядача у серце захоплюючої науково-фантастичної історії про інопланетне вторгнення. Жители Лос-Анджелеса стикаються із загрозою, яку вони не могли навіть уявити - інопланетними істотами, що мають незрівнянно вищу технологію та силу. Місто поглинає хаос, люди втрачають надію, але є група виживших, що намагається вистояти.

Фільм впливає на глядача своєю реалістичною подачею та вражаючими спецефектами, що створюють вірогідну атмосферу паніки та безпорадності. Герої фільму пройшли через особисті випробування, які роблять їх не просто борцями за виживання, але і людьми, що шукають смисл у цьому хаотичному світі.

Стратег О'Брайен і Брад Пекерман, режисери "Скайлайн", створили насправді епічний науково-фантастичний трилер. З інтенсивним сюжетом, сильними персонажами та вражаючою візуальною подачею, "Скайлайн" захоплює від першої до останньої хвилини.