UAKinogo.com

Місто вбивств (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Місто вбивств (2022)

Місто вбивств (2022)

Дивитися онлайн Місто вбивств серіал

Дивитися онлайн «Місто вбивств» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (12 420 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Місто вбивств (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мурдервілль / Місто вбивств (2022) - це комедійний детектив про двох невдахливих приватних детективів, які опиняються у самому центрі серії загадкових вбивств. Джим Керрі у ролі Сема і Едді Мерфі у ролі Джо - партнери по агентству “Супер Слід”, які намагаються заробити собі ім’я у світі розслідувань. Але коли вони беруться за справу про зникнення багатого бізнесмена, вони не підозрюють, що потрапляють у павутину інтриг, зради і небезпеки.

Мурдервілль / Місто вбивств (2022) - це фільм про те, як смішне може бути страшне. Сем і Джо виявляють, що за зникненням бізнесмена стоїть його жена, яка хоче отримати його страховку. Але вона не єдина, хто має на нього око. Скоро Сем і Джо знаходять себе у місті, де кожен може бути вбивцею або жертвою. Вони мусять використовувати свій гумор, хитрість і везіння, щоб вижити у Мурдервіллі.

Мурдервілль / Місто вбивств (2022) - це фільм про те, як важливо мати друга поруч. Сем і Джо - різні як небо і земля. Сем - серйозний і педантичний, Джо - веселий і безтурботний. Але разом вони створюють неперевершений дует, який не здається перед труднощами. Вони допомагають один одному у скрутних ситуаціях, підтримують у моменти сумніву і роблять все, щоб розвеселити глядача. Вони - справжні друзі, яким не страшне Мурдервілль.