UAKinogo.com

Загублене місто (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Загублене місто (2022)

Загублене місто (2022)

Дивитися онлайн Загублене місто фільм

Дивитися онлайн «Загублене місто» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (118 487 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Загублене місто (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Загублене місто - це романтична комедія, яка розповідає про пригоди письменниці романів та її колишнього актора, які вирушають у небезпечну подорож до легендарного міста. Вони мають знайти джерело натхнення для нової книги, але опиняються у середині революції, змови та кохання.

Фільм є пародією на жанр пригодницьких фільмів, таких як Індіана Джонс та Романтика каменного віку. Режисер Аарон Ні та сценарист Дена Фокс створили гумористичний та захоплюючий фільм, який викликає сміх, захват та емоції у глядача. Фільм використовує красиві локації та ефектну музику.

Головні ролі у фільмі виконали Сандра Буллок та Ченнінг Татум. Вони демонструють чудову гру акторську та хімію між своїми персонажами. Вони зображують суперечливу та іскрову взаємодію між письменницею та актором, які поступово знаходять спільну мову та почуття. Вони також стикаються з різними перешкодами, які загрожують їхньому життю та щастю.