UAKinogo.com

Дора i загублене мiсто (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дора i загублене мiсто (2019)

Дора i загублене мiсто (2019)

Дивитися онлайн Дора i загублене мiсто фільм

Дивитися онлайн «Дора i загублене мiсто» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (31 369 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дора i загублене мiсто (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Dora and the Lost City of Gold / Дора i загублене мiсто - це американсько-австралійський пригодницький фільм, що заснований на популярному дитячому мультсеріалі “Дора - дослідниця”. Головна героїня фільму - Дора, яка провела більшу частину свого життя в джунглях зі своїми батьками-археологами. Але коли їй доводиться переїхати до міста і вчитися в старшій школі, вона знаходить собі нових друзів і ворогів. Одного разу її батьків викрадають злочинці, які шукають загублене мiсто золота Парапата. Дора разом зі своїми друзями вирушає на їхнє порятунок і на пошуки таємничого мiста.

Фільм Dora and the Lost City of Gold / Дора i загублене мiсто був знятий режисером Джеймсом Бобіном за сценарієм Кріса Гиффорда, Меттью Робінсона та Ніколаса Столлера. У головній ролі Дори знялася Ізабела Мерсед, вiдома за фiльмами “Трансформери: Останнiй лицар” та “Маленька принцеса”. У фiльмi також зiграли Еухенiо Дербес, Майкл Пенья, Ева Лонгорiя, Темуера Моррiсон та Бенiсiо Дель Торо. Фiльм отримав сумiшнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв, якi хвалили його за гумор, екшн та ностальгiю за мультсерiалом, але критикували за сюжет та акторську гру.

Dora and the Lost City of Gold / Дора i загублене мiсто - це фiльм для тих, хто любить захоплюючi та кольоровi пригоди про джунглi, археологiю та дружбу. Це фiльм, який подарує вам гарний настрiй та нагадає про ваше дитинство.