UAKinogo.com

Загублене серце / Черрі (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Загублене серце / Черрі (2021)

Загублене серце / Черрі (2021)

Дивитися онлайн Загублене серце / Черрі фільм

Дивитися онлайн «Загублене серце / Черрі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (33 282 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Загублене серце / Черрі (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Cherry / Загублене серце / Черрі (2021):

Фільм розповідає про життя Черрі (Том Голланд), який переживає кризу ідентичності, кохання, війни, наркотиків і злочину. Покинувши коледж, він закохується в Емілі (Сіара Браво) і вступає до армії, щоб не втратити її. Але після повернення з Іраку з посттравматичним стресовим розладом, його життя занурюється у спіраль наркоманії і злочинності, коли він намагається знайти своє місце у світі.

Фільм заснований на однойменному романі Ніко Вокера, який сам є ветераном армії і страждає від ПТСР. Він створив персонажа Черрі на основі свого життя. Сценаристами і режисерами фільму є Ентоні і Джо Руссо, які також є одними з продюсерів разом з Джейком Остом, Крісом Кастальді, Джонатаном Греєм і Майком Лароккою.

Фільм показує драматичну історію людини, яка потрапляє у пастку своїх демонів і не може вирватися з них. Фільм також має елементи чорного гумору і сарказму на американське суспільство і систему. Фільм отримав змішану оцінку критиками і був номінований на три премії Critics Choice Super Awards.