UAKinogo.com

Сірано (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сірано (2021)

Сірано (2021)

Дивитися онлайн Сірано фільм

Дивитися онлайн «Сірано» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (11 080 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сірано (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Сірано" (2021) є екранізацією класичної французької п'єси Едмона Ростана, яка розповідає про життя та пригоди Сірано де Бержерака, видатного поета та мушкетера. Це романтична драма, сповнена емоцій та іронічного гумору, де любов стає головною силою, що змінює долі героїв. Він, Сірано, має неабиякий дар зі словами та володіє майстерністю шпаги, але його великий ніс заважає йому відчути радість любові.

Одного разу він зустрічає її, прекрасну Роксану, яка закохується в красивого, але неосвіченого Крістіана. Розуміючи, що не зможе завоювати її серце своєю зовнішністю, Сірано вирішує допомогти Крістіану за допомогою своїх поетичних здібностей. Він пише любовні листи від імені Крістіана, що приносить йому славу серед жінок, але глибоко ранить серце Сірано, який сам кохає Роксану.

Фільм "Сірано" демонструє драматичні стосунки та вічні теми любові, пристрасті та самопожертви, де герої стикаються з вибором між щастям та вірністю своїм ідеалам. Він змушує глядачів задуматися про справжні цінності та зміст любові, яка може бути непересічною.