UAKinogo.com

Вестсайдська історія (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вестсайдська історія (2021)

Вестсайдська історія (2021)

Дивитися онлайн Вестсайдська історія фільм

Дивитися онлайн «Вестсайдська історія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (83 217 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вестсайдська історія (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нью-Йорк, 1950-ті роки. Два ворожі угруповання - біла банда “Джети” і пуерториканська банда “Акули” - змагаються за контроль над районом Верхнього Заходу. Але серед цього конфлікту розгортається ніжна і трагічна історія кохання між Тоні, колишнім членом “Джетів”, і Марією, сестрою лідера “Акул”. Їхнє почуття змушує їх переглянути свої погляди і вибрати між вірністю своїм друзям і своєму серцю.

Фільм є новою екранізацією легендарного мюзиклу, який був створений на основі трагедії Вільяма Шекспіра “Ромео і Джульєтта”. Режисером фільму став Стівен Спілберг, один з найвидатніших і найуспішніших режисерів у світовому кіно. Сценаристом фільму став Тоні Кушнер, лауреат премій Пулітцер і Оскар. В головних ролях знялися Ансель Елгорт, Рейчел Зеглер, Ар’єна Дебос і Рита Морено.

“Вестсайдська історія” - це фільм про кохання і ненависть, про мир і війну, про молодість і смерть. Це фільм, який зачаровує своєю музикою і хореографією, своїми кольорами і емоціями, своїми персонажами і сюжетом. Це фільм, який є класикою і сучасністю одночасно. Це фільм, який варто подивитися.