UAKinogo.com

Швидкісний поїзд (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Швидкісний поїзд (2022)

Швидкісний поїзд (2022)

Дивитися онлайн Швидкісний поїзд фільм

Дивитися онлайн «Швидкісний поїзд» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (305 311 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Швидкісний поїзд (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Швидкісний поїзд - це екшн-трилер, який вийде у 2022 році. Фільм знятий режисером Девідом Літчем за сценарієм Зака Олкевіча на основі роману Котаро Ісаки. У головних ролях знялися Бред Пітт, Сандра Буллок, Аарон Тейлор-Джонсон та інші зірки Голлівуду.

Фільм розповідає про п’ятьох найманих вбивць, які опиняються на одному швидкісному потязі в Японії. Вони не знають один одного і не знають, хто їх замовник. Але вони дізнаються, що у них є спільна мета - валіза з грошима, яка перебуває на борту. Тепер вони повинні боротися за своє життя і за свою нагороду, перетворюючи потяг на поле битви.

Фільм Швидкісний поїзд - це фільм про адреналін, гумор і сюрпризи. Фільм має багато екшн-сцен, стрілянин і переслідувань, які не дадуть глядачеві нудьгувати. Фільм Швидкісний поїзд - це фільм для тих, хто любить захоплюючий і динамічний кіно.