UAKinogo.com

Там, де співають раки (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Там, де співають раки (2022)

Там, де співають раки (2022)

Дивитися онлайн Там, де співають раки фільм

Дивитися онлайн «Там, де співають раки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (84 062 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Там, де співають раки (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Там, де співають раки (2022) - фільм розповідає про Кайю, яка виростає самотня у небезпечних болотах Північної Кароліни. З дитинства вона залишається без сім’ї та друзів, а її єдиними товаришами є природа та книги. Вона стає натуралістом та письменником, але також підозрюваним у вбивстві чоловіка, з яким колись була зв’язана.

У цьому фільмі глядачі побачать захоплюючу та зворушливу історію про любов, самотність, виживання та справедливість. Кожен персонаж має свою таємницю, свою мрію та свою долю. Ніхто не є повністю невинним або повністю провинним.

Фільм базується на однойменному романі Делії Оуенс, який став бестселером у 2018 році. Фільм знятий Олівією Ньюман за сценарієм Люсі Алібар, а продюсерами виступили Риз Візерспун та Лорен Нойстадтер. У головних ролях знялися Дейзі Едгар-Джонс, Тейлор Джон Сміт, Гарріс Діккенсон та Девід Стретейрн.