UAKinogo.com

Міст (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Міст (2022)

Міст (2022)

Дивитися онлайн Міст фільм

Дивитися онлайн «Міст» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (10 907 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Міст (2022)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Міст. Фільм розповідає про Лінсі, яка отримує травму головного мозку під час вибуху в Афганістані, де служила у військових інженерах. Вона повертається до рідного Нового Орлеана, де намагається адаптуватися до мирного життя зі своєю матір’ю. Вона мріє про повернення на службу, але її лікар не хоче погоджуватися на це. У процесі реабілітації вона знайомиться з Джеймсом, автомеханіком, який також пережив трагедію — смерть свого племінника в автокатастрофі на мосту.

У цьому фільмі глядачі побачать захоплюючу та зворушливу історію про любов, біль, надію та виживання. Кожен персонаж має свою травму, свою силу та свою слабкість. Ніхто не є повністю щасливим або повністю нещасним.

Фільм знятий Лайлою Нойгебауер за сценарієм Отесси Мошфег, Люка Гобела та Елізабет Сандерс. У головних ролях знялися Дженніфер Лоуренс (яка також є продюсером), Браян Тайрі Генрі, Лінда Емонд та інші. Фільм мав свою прем’єру на Торонтському кінофестивалі 10 вересня 2022 року і отримав позитивні відгуки від критиків.