UAKinogo.com

Повітряні медики (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Повітряні медики (2022)

Повітряні медики (2022)

Дивитися онлайн Повітряні медики серіал

Дивитися онлайн «Повітряні медики» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (865 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Повітряні медики (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це драматичний серіал про групу медиків та пілотів, які працюють у санітарній авіації в північній Канаді. Вони ризикують своїми життями, щоб надавати допомогу людям, які потрапили в біду в екстремальних умовах лісових районів. Вони також живуть разом на базі в маленькому містечку Томпсон, де вони знаходять друзів, кохання та сенс існування.

Серед головних героїв - Хейлі Робертс, молода медсестра, яка приїхала з Торонто, щоб почати все заново; Морган Холмстром, керуючий льотчиком та колишній воїн; Пранит Акилла, фельдшер та експерт з надзвичайних ситуацій; Аасон Надживан, пілот-новачок та син іммігрантів; Мерседес Моррис, фельдшер та мати-одиначка; Томас Елмс, пілот-ветеран та батько-одиначка.

Фільм “Повітряні медики” - це захоплюючий та емоційний серіал від Paramount+, який показує роботу та життя людей, яким не байдужа доля інших. У ролях - Наташа Каліс, Морган Холмстром, Пранит Акилла та інші. Серіал стартував у 2022 році та отримав хороші відгуки від глядачів.