UAKinogo.com

Місто вбивств: Справа Санти (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Місто вбивств: Справа Санти (2022)

Місто вбивств: Справа Санти (2022)

Дивитися онлайн Місто вбивств: Справа Санти фільм

Дивитися онлайн «Місто вбивств: Справа Санти» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (5 885 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Місто вбивств: Справа Санти (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Детектив Террі Сіетл - це суворий і цинічний поліцейський, який не любить святкувати Хелловін. Але коли на вечірці у мера міста Кулсвіль вбивають Санту, він отримує найважливіше завдання свого життя - розкрити злочин і врятувати свято. Допомагати йому будуть двоє знаменитостей - Джейсон Бейтман і Майя Рудольф, які стають його партнерами-стажерами. Але є одне але: вони не знають сценарію і повинні імпровізувати на ходу.

Террі Сіетл і його незвичайна команда починають розслідування, яке перетворюється на справжню пригоду. Вони зустрічаються з різними підозрілими, свідками і жертвами, а також з надприродними явищами, які пов’язані з Хелловіном. Вони доводяться використовувати свої інтуїцію, логіку і гумор, щоб розгадати загадку і знайти вбивцю.

Фільм “Місто вбивств: Справа Санти” - це кримінальна комедія, яка поєднує елементи детективу, містики і пародії. Фанати Уилла Арнетта, Джейсона Бейтмана і Майи Рудольф зможуть насолодитися їхньою грою і харизмою, а також побачити багато смішних ситуацій і несподіваних поворотів. Фільм наповнений сарказмом, динамікою і рожевим настроєм.