UAKinogo.com

Снайпер 8: Кінець Асасіна (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Снайпер 8: Кінець Асасіна (2020)

Снайпер 8: Кінець Асасіна (2020)

Дивитися онлайн Снайпер 8: Кінець Асасіна фільм

Дивитися онлайн «Снайпер 8: Кінець Асасіна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (3 528 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Снайпер 8: Кінець Асасіна (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Снайпер 8: Кінець Асасіна - це бойовик, який вийшов у 2020 році. Фільм є восьмою частиною серії фільмів про снайперів Беккетів. Фільм знятий режисером Кааре Андрюс за сценарієм Олівера Томпсона. У головних ролях знялися Чад Коллінз, Саяка Акімото, Том Беренджер і Лохлін Манро.

Фільм розповідає про Брендона Беккета (Чад Коллінз) - сина легендарного снайпера Тома Беккета (Том Беренджер). Брендон працює спецагентом снайпером і отримує завдання захистити високопоставленого іноземного чиновника від спроби вбивства. Але коли чиновник загинує під кулями невидимого стрільця, Брендон стає головним підозрюваним. Щоб довести свою невинуватість і знайти справжнього вбивцю, Брендон звертається за допомогою до свого батька Тома, який живе у вигнанні.

Фільм Снайпер 8: Кінець Асасіна - це фільм про справжню майстерність і професіоналізм снайперської справи, про батьків і дітей, про зраду і помсту. Фільм має багато захоплюючих і напружених бойових сцен, які показують складну і небезпечну роботу снайпера. Фільм Снайпер 8: Кінець Асасіна - це фільм для тих, хто любить воєнну тематику і трилери.